Rotary Club Split Plus zajedno sa još četiri rotarijanska i osam moto klubova ove godine organizira 3. Rotary Moto Rally Plus 2019., humanitarnu akciju u kojoj se skuplja novac za humanitarno socijalnu udrugu Sveti Bartolomej iz Knina koja skrbi za osobe s invaliditetom.

Na prošlogodišnjem Rotary Moto Reliju, uz pomoć sponzora i sudionika, skupili smo značajna sredstva koja smo donirali Socijalnoj samoposluzi Most iz Splita čime smo pomogli radu Udruge, ali i senzibilizirali javnost o čemu svjedoči bogati press clipping. I ove godine vam obećavamo neponovljive prizore motorističkih kolona na cestama i druženja u gradovima, veliku medijsku pozornost s namjerom da u akciju uključimo što veći broj ljudi koji mogu sudjelovati donacijom.
Akcija počinje 9. svibnja u Splitu i prolazi se ruta Split – Knin – Zadar – Pag – Senj – Grobnik – Delnice – Karlovac – Krapina – Prelog – Varaždin.
Zato vas ljubazno pozivamo da se uključite i pomognete nam u realizaciji ovog zahtjevnog projekta, a od nas dobivate veliku medijsku vidljivost gdje ćemo u svakom priopćenju isticati vašu tvrtku.

Nadamo se da ćete prepoznati naša humanitarna nastojanja i postati dio ove lijepe priče, bilo kao donator ili sudionik Rotary Moto Rallya.

Svoje donacije možete uplatiti na račun kod RBA Split:

Broj računa: 1135073076
IBAN: HR3424840081135073076
SWIFT: RZBHHR2X

Za Rotary Club Split Plus
Predsjednik
Marko Sučić

Organizator i nositelj projekta
Željan Rakela, član RC Split Plus